top of page

Arbeidsjurist voor werknemers

Als werknemer bent u vaak niet op de hoogte van al uw rechten en plichten met betrekking tot het arbeidsrecht. Er zijn veel situaties waar u vragen over kunt hebben.
U kunt zelfs geconfronteerd worden met een arbeidsconflict of ontslag. Wat zijn dan uw rechten? En waar moet u op letten? Een arbeidsjurist kan helpen. 
 
U kunt terecht bij Noordermeer Arbeidsrecht als:
  • er sprake is van ontslag: mogelijk heeft u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst / VSO) ontvangen en weet u niet hoe verder;
  • u vragen heeft met betrekking tot uw arbeidsovereenkomst, zoals over de inhoud van een concurrentiebeding;
  • er een CAO van toepassing is waar u niet uitkomt;
  • er problemen zijn ontstaan met betrekking tot ziekte en reïntegratie;
  • er problemen zijn rond functioneren.
 
In wat voor een arbeidssituatie u ook zit, u kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Een eerste telefonisch contact is altijd kosteloos. Noordermeer Arbeidsrecht luistert naar uw verhaal en stelt de juiste vragen. Afhankelijk van de situatie kan er een advies gegeven worden, danwel een persoonlijke intake volgen en/of een offerte voor een verder begeleidingstraject gemaakt worden.
 
Naast de gebruikelijke kantoortijden is Noordermeer Arbeidsrecht veelal in de avonden en weekenden bereikbaar en beschikbaar voor afspraken. De tarieven van Noordermeer Arbeidsrecht zijn scherp en de dienstverlening onderscheidt zich door betrokkenheid. De expertise opgedaan dankzij jarenlange ervaring, zorgt er voor dat u op de juiste wijze wordt geholpen. 

Juridisch advies, ontslag, vaststellingsovereenkomst (VSO), beëindigingsovereenkomst

bottom of page