top of page

Arbeidsjurist & mediator met expertise en passie

Direct contact

Noordermeer Arbeidsrecht is in 2014 opgericht door Miranda Noordermeer met als doel om betaalbare hulp te kunnen bieden bij arbeidsrechtvraagstukken. Miranda Noordermeer heeft 15 jaar ervaring in de juridische dienstverlening. Miranda studeerde in 2005 met succes af in twee rechtenstudies, namelijk Nederlands recht en Notarieel recht aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid heeft zij bij de Rechtswinkel Utrecht gewerkt. Na haar studie heeft zij enige tijd bij een juristenkantoor in Zwolle gewerkt en daarna is zij bijna zeven jaar werkzaam geweest bij het Juridisch Loket in Lelystad. Hier heeft zij veel ervaring op gedaan in het arbeidsrecht. 

 

Wat tijdens deze werkzaamheden opviel is dat er een grote vraag is naar arbeidsrecht juristen die tegen een lager tarief werkzaam zijn dan de advocatuur. Indien je geen rechtsbijstandsverzekering hebt en je komt niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking betaal je al snel €250 per uur exclusief kantoorkosten en BTW. Een grote groep werknemers is niet in staat dit uurtarief te betalen en laat hun zaak er noodgedwongen bij zitten. Zonde natuurlijk. Miranda wil zich graag inzetten voor deze groep. Omdat zij vanuit huis werkt kan zij haar kosten laag houden. En dat zie je terug in het uurtarief.

 

Maar ook werkgevers kunnen bij Noordermeer Arbeidsrecht terecht. Elke ondernemer met personeel heeft te maken met het arbeidsrecht. Vanwege de hoge kosten is het vaak niet rendabel om een eigen jurist in loondienst te hebben. Maar vragen omtrent het arbeidsrecht zijn er altijd. En als ondernemer wilt u graag de zekerheid van goed advies, maar bij voorkeur geen hele hoge facturen. Met al uw arbeidsrechtvragen sta ik u graag eenmalig of structureel op een betrokken wijze bij, waarbij ik niet gebonden ben aan kantoortijden. 

Contactgegevens

Noordermeer Arbeidsrecht
Miranda Noordermeer
Rodeschuurderwegje 48
3853 LS Ermelo
0652788920

miranda@noordermeerarbeidsrecht.nl
 

KvK nummer: 59648899 

BTW nummer: NL001378597B67

Bank: NL88 INGB 0006 3709 48

 

Miranda_Noordermeer_arbeidsjurist_mediator

Contactformulier

Vul onderstaand uw gegevens en op beknopte wijze uw vraag in. Ik neem dan contact met u op voor een vrijblijvend telefoongesprek.

Hulp bij arbeidsovereenkomsten, ontslag, vaststellingsovereenkomsten (VSO), arbeidsvoorwaarden, conflictbemiddeling en mediation, dossieropbouw, CAO, ziekte & reïntegratie en andere arbeidsrechtvraagstukken. 

Uw aanvraag is succesvol verzonden. Hartelijk dank daarvoor. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

bottom of page